Nieuws

Joseph Van Wellen, Sporttiener van het jaar?

Op 18 maart wordt er pas bekend gemaakt wie de trofee van "sporttiener van het jaar" in Hoogstraten in de lucht mag steken. Wij weten alvast dat Joseph 1 van de 2 genomineerden is.

Joseph veroverde voorbije zomer voor het eerst de Belgische titel op de 200m schoolslag, en dit als mooie extra bij een door de jaren heen knap opgebouwde verzameling zilveren en bronzen medailles van diverse kampioenschappen. Hij werd in 2022 ook vice-Vlaams Kampioen 200m wisselslag en veroverde eveneens de zilveren medaille tijdens de allround-finale op de Vlaamse Jeugdkampioenschappen 25m-bad.
Last but not least verzamelde hij 7 provinciale titels tijdens de laaste provinciale kampioenschappen.

Joseph die sinds september traint en studeert aan de Antwerpse Topsportschool, is een mooi voorbeeld van een zwemmer die van jong tot nu al iets ouder genoten heeft van het zwemplezier bij HoZT. Een fijne kerel die uitgegroeid is van een kleine waterrat tot een heuse zwemtopper.
Wij duimen alvast mee op 18 maart !

Spaghettifeest!

Vandaag mogen wij een recordaantal pasta-eters verwachten op ons, ondertussen toch wel wereldbefaamde, HoZT-spaghettifeest. 
Mogelijk gemaakt door deze fantastische sponsors! 
 

Mental training

een gezond lichaam ... én een gezonde geest! 
Niet vergeten : aanstaande woensdag 16.11 is het mental training! 

14u45-15u45

W3

15u45-16u45

W2

16u45-17u45

W1

 

Reminder voor W1-W2-W3

NIEUWSBRIEF!

Hij is er weer... dé HoZT nieuwsbrief van de maand november is nu terug te vinden in jullie mailbox! 

Teambuilding Recreatie

Onze Recreanten en hun coaches beleefden vandaag een geslaagde teambuilding op de bowlingbaan in Turnhout! 

38 provinciale titels voor HoZT

Op de provinciale zwemkampioenschappen in het Antwerpse Wezenbergbad heeft het Hoogstratens Zwem Team van zich laten spreken.

De jeugdploeg, die dagelijks in het zwembad van Sportoase Stede Akkers traint, verzamelde 69 podiumplaatsen en kroonde zich 38 keer tot provinciaal kampioen. Daarmee eindigde HoZT samen met Zwemclub Nijlen op de tweede plaats in de clubranking, na de voorlopig nog ongenaakbare fusieclub Brabo. Uitblinkers waren Elina Van de Cloot (9 keer goud), Joseph Van Wellen (6 keer goud), Sam de Bont (4 keer goud) en Jil Graham (4 keer goud). Tijdens het PK mochten Jil Graham, Ayla Willaert en Elina Van de Cloot de prestigieuze Lange Wappertrofee in ontvangst nemen. Deze trofee kan maar 1 keer in een zwemcarrière gewonnen worden en beloont de beste prestaties in de provincie van het voorbije seizoen. 

persartikel : het nieuwsblad 
persartikel : HLN 

  • Pers
  • vrijdag 21 oktober 2022

Reminder W1

Week van de official

Deze 8 beauty's .... dat zijn onze HoZT Officials!!
Ontzettend dankbaar dat ze ook dit zwemseizoen weer paraat willen staan.
Onmisbaar!  Zonder jullie, geen wedstrijden! 

Wens je ook graag tot dit official clubje te horen en je een aantal wedstrijden per jaar vrijwillig mee in te zetten?
Dit prachtteam zoekt nog versterking! 
Meer  info hierover bij Paul Verschueren : sportsecretaris@hozt.be

 

Reminder voor W-groepen ...

Indien u niet kan deelnemen aan onderstaande wedstrijden, gelieve u tijdig af te melden bij Paul Verschueren, onze sportsecretaris. 
 

Voor nieuwe leden:
Meer info over deze wedstrijden kan u ook steeds terugvinden door naar onze kalender te gaan en door te klikken op de betreffende wedstrijd.